kapsalon zwolle artistic hair

kapsalon zwolle artistic hairGreat Lenghts is de modernste trend op het gebied van haarverlenging en wordt dan ook niet voor niets gepropageerd onder het motto: Great Lengths dragen als je haar je lief is.

> Lees Meer

neem contact op met kapsalon zwolle artistic hair

 

kapper zwolle artistic hairArtistic Hair

Forelkolk 132
8017 PK Zwolle

Tel: 038-4661789

Great Lenghts

Great Lenghts is de modernste trend op het gebied van haarverlenging en wordt dan ook niet voor niets gepropageerd onder het motto: Great Lengths dragen als je haar je lief is. Hieronder kun je lezen wat het inhoudt.

Het haar- vermeerderings systeem Great Lengths bestaat uit hairextensions en hairtransfers.Deze strengen haar hebben 3 diktes en 5 lengtes van 20- 30- 40- 50- en 60 cm. De top heeft een minuscuul kunststofje voor de bevestiging aan het eigen haar en deze kan qua stevigheid rustig een jaar in het haar blijven. Maar wij hebben een natuurlijke haaruitval en ons eigen haar groeit. Dat verschilt per persoon. Daarom wordt de standaard dikte hair extension of hair transfer gemiddeld 5 maanden en de dunnere 3 maanden in het haar gedragen. Circa 1,5 maand is dat voor de uiterst dunne hairextension of hairtransfer. Great Lengths is uniek door de haarkwaliteit van 100% natuurhaar met de natuurlijke haarschubjes. Deze geven glans en veerkracht. Al het haar is in groeirichting gesorteerd. Daardoor komen er bij normaal dagelijks onderhoud geen knopen in het haar. De verzorging van Great Lengths haar is gelijk aan het eigen haar, zoals bijvoorbeeld bescherming in de zon en conditioner na het zwemmen in chloorhoudend of zout water.

Het enige verschil is dat het haar vanaf de hoofdhuid wordt gekamd met een Great Lengths borstel. U behoudt uw eigen life-style, ook sauna, diepzee duiken of racen vormen geen belemmering.

 

joico

De Joico Haarproducten, Top haarverzorging en haarstyling. Met JOICO kun je je persoonlijke definitie van beauty naar buiten toe ondersteunen en benadrukken met sterk, gezond en glanzend haar zoals iedereen dat graag zou willen hebben.

> Lees Meer

artistic hair Kapsalon zwolle
kapper zwolle artistic hair
kapper zwolle artistic hair
welkom bij kapper zwolle artistic hair
joico artistic hair kapper zwolle
bel voor een afspraak met Artistic Hair Zwolle